Najveće zvijezde ovogodišnjeg San Rema za sada nisu izvođači nego voditeljice - Belen Rodriguez i Elisabetta Canalis!


Prije 61. izdanja talijanskog glazbenog festivala San Rema, nakon što su talijanski mediji doznali da će ovogodišnji festival voditi Belen Rodriguez, koja je poznata po vezi s kontroverznim Fabriziom Coronom, i Elisabetta Canalis, koja od kada je u vezi s Georgeom Clooneyjem ne silazi sa svjetskih naslovnica, dvije ljepotice su postala jedna od glavnih tema još prije nego je počeo čitav spektakl.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Cura Georgea Clooneyja snimila prevrući editorial Slika nije dostupna Elisabetta Canalis pokazala čime 'drži u šaci' Clooneyja

Da su organizatori izabrali dobitnički voditeljski par u obliku Belen-Canalis je pokazala i prva večer festivala koja je ostvarila najveću gledanost svih vremena.

>> Seksi voditeljice: Belen i Canalis zablistale na San Remu!

Iako su Belen i Elisabetta prije početka festivala naglašavale da su kolegice a ne rivali, 'rat atributima' koji se odvija između dvije ljepotice na sceni San Rema od utorka daje naslutiti da iako rivalstvo možda i ne postoji, velika želja da izgledaju što bolje i ne budu zasjenjene od strane kolegice je svakako tu.

U petak će specijalni gosti festivala biti Robert De Niro i Monica Bellucci, te se šuška da će u subotu glavni gost večeri biti Sylvester Stallone, vjeruje se da će gledanost festivala biti još veća kako se bliži kraju, a Canalis se pobrinula za dodatni publicitet kada je izjavila, 'Nikad mi nije bio primarni cilj u životu ostati trudna. Majčinske instinkte zadovoljila sam svojim psima'.