Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger priznao je da je prije deset godina dobio dijete sa svojom kućnom pomoćnicom, objavio je u utorak The Los Angeles Times.


U priopćenju kojim odgovara na novinarsko pitanje, Schwarzenegger kaže: 'Kad sam otišao s dužnosti guvernera, rekao sam supruzi za taj događaj od prije više od desetljeća'.

'Shvaćam i zaslužio sam svu ljutnju i razočaranje prijatelja i obitelji. Isprike nema i preuzimam punu odgovornost za bol koju sam izazvao. Ispričao sam se Mariji, svojoj djeci i obitelji. Doista mi je žao'.

Schwarzenegger (63) i supruga Maria Shriver prošli su tjedan objavili da od početka godine odvojeno žive. U braku su bili 25 godina i imaju četvero djece.

Los Angeles Times nije objavio ime žene koja je rodila Schwarzeneggerovo dijete. No u ponedjeljak prije nego što je bivši guverner izdao svoje priopćenje, ona je za LA Times rekla kako je u siječnju prestala raditi za njih, nakon dvadeset godina te kako je njezin bivši muž otac djeteta. Kad su je novinari poslije toga obavijestili što stoji u Schwarzenegerovu priopćenju, nije ga željela komentirati.

Vezani članci Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Moćnu ženu varao je s kućnom pomoćnicom, a obje su istovremeno nosile njegovu djecu Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Profimedia) Vrući poljubac para koji je upoznala njezina slavna mama, a dodatno spojila vjera