Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Arnold je savjetovao svoju bivšu kućnu pomoćnicu da se ne opterećuje medijskim napisima. Jako je zabrinut za svog izvanbračnog 13-godišnjeg sina koji jako teško proživljava situaciju u kojoj se našla njegova majka


Nema tako velikog skandala koji bi mogao poljuljati ego Arnolda Schwarzeneggera. Naime, bivši glumac i političar ne dopušta da skandal u kojemu je glavna zvijezda poljulja njegov odnos s djecom. Iako supruga Maria Shriver bijesni zbog sramote koju joj je priredio, Arnija to ne sprečava da se brine za svoju bivšu kuću pomoćnicu i ljubavnicu Patty i njihova sina Josepha. Glumac im i dalje financijski pomaže.

Vezani članci Joseph Baena - 2 Za ovog mladića svijet je saznao tek 2011. kad je otkriven veliki preljubnički skandal, zapanjuje koliko sliči slavnom ocu Arnold Schwarzenegger Omiljeni snagator snimljen nakon tajne operacije srca koja je bila prije nekoliko dana, već se vratio obavezama

'Arnold je pokušao na sve načine utješiti Patty i savjetovao joj je da se ne osvrće na medijske napise jer će se bura smiriti. Jako je zabrinut za 13-godišnjeg Josepha koji teško proživljava neugodnu situaciju u kojoj se našla njegova majka, otkrio je izvor blizak obitelji Schwarzenegger.

Arnold pokušava izgladiti odnos i sa svojih ostalih četvero djece. Najviše se zamjerio 17-godišnjem sinu Patricku koji ne može prijeći preko toga što je njegov tata napravio. Patrick je čak i svoje prezime na Twitteru nedavno promijenio u Shriver. Arnold se trudi na sve načine da vrati njegovo povjerenje i ljubav.