Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sandra Bullock trenutno u Londonu snima triler 'Gravity' s Georgeom Clooneyjem. Prema pisanju britanskih tabloida, Sandri nakon snimanja nije dosadno jer muku muči s duhovima.


Izvori bliski glumici tvrde kako je od svojih producenata tražila da istraže buku u njenom londonskom domu. Sandra noćima ne spava i žali se na paranormalne aktivnosti.
Bonnie Vent, stručnjakinja za paranormalno, tvrdi kako ju ta pojava ne čudi.
'London ima bogatu prošlost ispunjenu nasiljem i ubojstvima', izjavila je za AOL. 'Imanja su stara stotinama godina te 'pamte' mnoga zapaljena tijela, odrubljene glave...', rekla je Bonnie. Dodala je i kako su poznate osobe privlačnije duhovima. 'Poznati su otvorena uma. Ionako žive iza pomaknutih granica. Također puno putuju pa lako prepoznaju ako se negdje nešto čudno događa'.
Vent je poznata kao 'prenositelj poruka' poznatima. Radila je to za Michaela Jacksona, Georgea Carlina te pokojnog Stevea Irwina. Vjeruje kako Bullock problemu pristupa na pravi način te da je dobro što želi istražiti što ju to lovi.
No, ipak smatra da bi za glumicu bilo najbolje da se jednostavno smjesti na neko drugo, 'neopsjednuto' mjesto.

Vezani članci Sandra Bullock i Keanu Reeves Nakon priče o ljubavi u paralelnim vremenima mnogi su poželjeli živjeti na ovoj famoznoj lokaciji Sandra Bullock Jedna od najljepših glumica snimljena u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti, djeluje umorno i iscrpljeno