Ronnie Wood opet je okrenuo novu stranicu u svom životu: odvikavanje od alkohola i nova djevojka - zanosna brazilska učiteljica poloa.


Ronnie Wood pristupio je programu odvikavanja od alkohola, a u tome mu pomaže njegova nova djevojka, koja za razliku od bivše Ekaterine Ivanove nije toliko (skandalozno) mlađa od njega. Riječ je o tridesetogodišnjoj Ani Araujo.

Vezani članci Slika nije dostupna Ronnie Wood davio svoju djevojku na pločniku Slika nije dostupna Ronnieju Woodu svi okrenuli leđa zbog premlade ljubavnice

Ova Brazilka je po zanimanju instruktorica poloa, a tim tradicionalnim britanskim sportom podučava i šezdeset dvogodišnjeg Wooda, koji za uzvrat njoj daje lekcije iz slikanja.

>> Ekatarina Ivanova: Bila sam sigurna da će me Ronnie ubiti

Naravno tu su i večernji izlasci, tijekom kojih se Roonie kloni alkohola. Jučer je par snimljen pri izlasku iz restorana Cipriani u Londonu. Iako je temperatura i u Velikoj Britaniji pala ispod ništice, Ana Araujo je odjenula minicu koja više otkriva, nego pokriva, pa su paparazzi smrzavanje ispred mondenog restorana 'okrunili' snimkama dugonoge Brazilke pri njenom smještanju u topli taksi.