Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Penny Lancaster stavila je svoju cipelu u usta pjevaču Rodu Stewartu u utorak navečer prilikom pijanog obiteljskog izlaska.


U rijetkim prilikama zajedničkog izlaska Roda Stewarta, njegove kćerke Kimberly Stewart i modela Penny Lancaster uistinu se može očekivati svašta, komentar je britanskih tabloida, koji obitelj poznatog pjevača poznaju malo bolje.

Vezani članci Slika nije dostupna Kći Roda Stewarta čeka dijete s Beniciom Del Torom! Slika nije dostupna Rod Stewart: Vodim ljubav sa suprugom koliko god puta mogu

Vesela trojka izašla je kako bi proslavila deseti rođendan Claridges Bara, koji je za tu priliku priredio zabavu i ono najvažnije ponudio na hektolitre alkohola gostima.

Uglavnom scene su se počele nizati već početkom večeri jer su se Rod i Penny počeli ljubit preko stola za kojim je sjedila i Kimberly.

Nakon što su se solidno natankali, isteturali su iz bara i pozvali taksi.

Ulazak u taksi ispao je nemoguća misija za krakatu Penny koja je zaboravila gdje je mjesto za noge u autu, pa ih je podigla u zrak i zabila đon cipele ravno u usta zbunjenom pjevaču. Na sreću Rod Stewart je prošao je bez ozbiljnijih ozljeda, ako se ne uzme u obzir uspješno fotografiranje paparazzija.