Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Ostat ćemo dobri prijatelji i oboje ćemo i dalje podjednako sudjelovati u odgoju naše djece. U čast godinama koje smo proveli zajedno, pozivamo vas tulum povodom našeg razvoda', piše u pozivnici Jacka Whitea i njegove bivše supruge Karen Elson.


Razvod je za većinu ljudi stresan događaj koji izmami mnogo gorčine, ljutnje, tuge i suza, ali ne i za bivšeg frontmena grupe White Stripes Jacka Whitea i njegovu suprugu, modnu dizajnericu i glazbenicu Karen Elson. Par je najavio da se razvodi nakon šest godina braka, a tu odluku odlučili su proslaviti velikim tulumom!

Vezani članci Slika nije dostupna Achromatic Attic: 'Bolje Porin u džepu, nego golub na grani' Slika nije dostupna Achromatic Attic: 'Kad narastu' zvučat će bolje i od Arctic Monkeysa

'Ostat ćemo dobri prijatelji i oboje ćemo i dalje podjednako sudjelovati u odgoju naše djece. Vrijeme koje smo proveli zajedno ostat će nam u najljepšem sjećanju, a radujemo se i što ćemo i dalje skupa gledati djecu kako rastu. U čast godinama koje smo proveli zajedno, pozivamo vas na tulum povodom našeg razvoda', piše u pozivnici koju su White i Elson poslali prijateljima i obitelji.

Uskoro bivši supružnici upoznali su se na setu videospota White Stripesa, a vjenčali su se u kanuu na rijeci Amazoni u Brazilu 2005. godine. Imaju petogodišnju kćer Scarlett i trogodišnjeg sina Henryja.