Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

2010. godina zaista je za mnoge bračne golupčiće bila kobna, a još nije poznato hoće li listu obogatiti slavni košarkaš i glumica.


Među holivudske tračeve, portal TMZ lansirao je novu temu o navodnom razvodu košarkaša Tonyja Parkera i njegove supruge Eve Longorije nakon tek tri godine braka. Navode kako je Parker podnio zahtjev za rastavu od suda u Texasu, što je bračni par demantirao putem svojih glasnogovornika, no tim nisu prestala nagađanja o mogućnosti da se službeno potpiše kraj na njihovu ljubavnu priču.

Vezani članci Slika nije dostupna Tony Parker i 'kućanica' Eva raskinuli brak Slika nije dostupna Ko pije, ko plaća!? I Tony podnio zahtjev za razvod braka!

To je prvi potvrdio People magazin za koji je neimenovani izvor izjavio da je objava o razlazu slavnog para ipak istinita, a golupčićima je navodno račune pomrsila treća osoba s kojom je košarkaš prevario Evu. Upravo je navodni preljub izazvao bijes glumice zbog čega je inicirala razvod, tako da bračna drama još zasigurno nije okončana, prenosi People.

>> Gaga bijesna na Longorijinu 'buncek' haljinu