Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

25-godišnja Turkinja Sila Sahin je svojim zadnjim potezom šokirala i fanove i članove obitelji.


Turkinja Sila Sahin je rođena i odrasla u Njemačkoj, te je do sada, kao zvijezda telenovele 'Dobra vremena, loša vremena', svojim fanovima bila svijetleći primjer moderne muslimanke odrasle u multikulturalnom okružju.

Vezani članci Pokazale obline Ispale im grudi pa su samo ležerno zauzele pozu i fotografirale se Dlanovi umjesto grudnjaka Pokazale pozitivnu stranu 2020.: Ostale bez grudnjaka, ali barem imaju pune ruke posla

No od kada je osvanula na naslovnici njemačkog Playboya, to se odjednom promijenilo. Kako je Sila prva Turkinja koja se ikada skinula za naslovnicu Playboyja, mnogi fanovi su još uvijek šokirani, a njezina obitelj je toliko ljuta da je njezina majko sa njom prekinula sve odnose.

Sila je ustvrdila da je sa svojim činom htjela poslati poruku mladim Turkinjama i muslimankama da, iako im u obiteljima odmalena određuju što smiju ili ne smiju raditi, te čak za njih odlučuju za koga će se udati, imaju pravo biti slobodne i živjeti svoj život kako žele.

'Učinila sam to jer sam napokon željela biti slobodna. Fotografije su oslobođenje od svih restrikcija i ograničenja koja su mi bile nametnute u djetinjstvu', rekla jen za Playboy Sila.

No njezina obitelji nije baš imala razumijevanja što je baš njihova kćer prva Turkinja svih vremena koja se razgolitila za naslovnicu Playboya. Tako je majka s njom u potpunosti prekinula odnose, kao i velika većina ostatka obitelji, te je mlada glumica od objavljivanja fotografija samo na kratko uspjela popričati s ocem, koji je izrazio zabrinutost zbog pritiska koji će Sila osjetiti od strane turske zajednice u njemačkoj, no i muslimana širom svijeta.