Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fotografije nauljenog i polugolog kongresnika Anthonyja Weinera, odjevenog samo u grudnjak i štrample, objavio je magazin The National Enquirer.


Fotke su snimljene dok je Anthony bio student druge godine.
Ovaj predstavnik demokrata i zastupnik u američkom Kongresu zatražio je dopust zbog odlaska na liječenje, izložen rastućem pritisku vodstva stranke da podnese ostavku nakon što je priznao da je Twitterom slao svoje seksualno sugestivne fotografije na adrese više žena.

Vezani članci Slika nije dostupna Znate li kako ZAVESTI političara? Ona će vam otkriti Slika nije dostupna Želi biti gradonačelnik New Yorka, ali NAKON OVOG...

Do raspleta slučaja, koji već desetak dana zaokuplja Washington, došlo je 24 sata nakon što je Weiner prvi puta priznao da je razmjenjivao online poruke sa 17-godišnjom djevojkom iz države Delaware, u kojima po njemu nije bilo ništa neprikladno, te konačnog priznanja da je drugoj ženi Twitterom slao snimke svog međunožja. 'Odlučili smo da nećemo imati još jedan tjedan Anthony Weinergatea', rekao je jedan dužnosnik Demokratske stranke.