Prinčevi Harry i William šokirali su britanski javnost svojim zadnjim izlaskom za vikend. Harry je imao lakirane nokte u rozu boju, dok je William izašao s prljavim i iznošenim cipelama koje više priliče nekom prosjaku nego princu.


Oko malih nastranosti pripadnika kraljevske obitelji, Britanci uglavnom nikad nisu dizali prašinu, ali do sada se nisu mogli susresti sa situacijom da netko od njih izađe u javnosts kričavo obojenim noktima na ruci u rozu boju, bar kad su u pitanju muškarci, kao što je to učinio dvadeset četverogodišnji princ Harry, sin Diane i Charlesa.

Vezani članci Nokti za Noć vještica (Foto: brightside.me) Sredile nokte za Noć vještica, pokušajte otkriti njihov najveći strah Čudnovati nokti (Foto: Instagram/nail_sunny) Uskoro će se za "odlazak na nokte" trebati uzeti bolovanje, tko može raditi s ovakvim instalacijama?

Britanski mediji su još uvijek zatečeni i ne znaju je li se radi o novom modnom trendu, Harryjevom hiru, ili je u pitanju nešto treće. No pored noktiju objektivi fotoaparata su zabilježili da princ nosi i roza bokserice koje je izvukao iz hlača u noćnom klubu. ‘Nitko ne zna zašto je obojao nokte i to samo na jednoj ruci u klubu Raffles u kojem se zabavljao do 3:30 sati u nedjelju ujutro.', zaključak je Daily Maila.

Britanski mediji koji su ga već prozvali ‘princem noktiju’ (igra riječi ‘Prince Of Wales‘ i ‘Prince of Nails’) i tješe se činjenicom kako će Harry morati skinuti lak za nokte već u ponedjeljak kad je na obuci za pilota helikoptera. William je pak šokirao u petak navečer kad sje za večernji provod obuo stare iznošene cipele.