Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fotografija snimljena jučer na parkiralištu jednog američkog šoping centra na prvi pogled mogla bi zavarati. Bave li se ove dame najstarijim zanatom na svijetu ili moda u visokim krugovima nameće neka nova, neobična pravila?


Ipak, logo na Coco Chanel torbi otkriva da se ne radi o policijskim snimkama napravljenima u nekom sumnjivom kvartu, već na ulicama Hollywooda. Ponosna vlasnica torbe je Kim Kardashian (na slici prva desno), još jedna celebrity osoba koja u svom životu nije ništa postigla, osim što se rodila.

Vezani članci Slika nije dostupna Slavna stražnjica Kim Kardashian se vratila! Slika nije dostupna Brody Jenner obranio Kim Kardashian: Puno okrutnih stvari su pisali o njoj

U njezinoj pratnji su prijateljice, ne noći, već poznate Kim, koja je kćer poznatog odvjetnika Roberta Kardashiana (branio O. J. Simpsona u slučaju dvostrukog ubojstva). No, ono što je Kim svakako najviše proslavilo bio je kućni video hard-core seksa, kojega je upražnjavala s reperom Ray J-om.

No, Kim je prije godinu, dvije odlučila uzeti svoj život u svoje ruke i od tada se pojavila u nekoliko televizijskih reality projekata , okušala se kao manekenka i TV voditeljica, a uskoro bi mogla i zapjevati.