Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bliski prijatelj prinčeva Williama i Harryja, Jake Parkinson-Smith, glavni menadžer kluba 'Boujis', inače omiljenog mjesta za izlaske visokog britanskog društva, uhićen je zbog posjedovanja kokaina. Klub koji vodi poznat je kao netolerantan prema drogama.


Bliski prijatelj mladih prinčeva, Williama i Harryja, 31. godišnji Jake Parkinson-Smith, glavni je menadžer ekskluzivnog londonskog kluba 'Boujis' u koji izlaze pripadnici britanskog visokog društva, nogometaši i zvijezde

Bliski prijatelj mladih prinčeva, Williama i Harryja, 31. godišnji Jake Parkinson-Smith, glavni menadžer ekskluzivnog londonskog kluba 'Boujis', uhićen je zbog posjedovanja kokaina.

Policija je zadržala Parkinson-Smitha nakon što je u ranim jutarnjim satima viđen na londonskom ulicama, a ponašao se sumnivo. Nakon što je pretražen, policajci su pronašli kokain.

Parkinson-Smith je odveden u policijsku postaju, no pušten je nakon plaćene jamčevine. Slučaj je odmah dospio u britanske medije s obzirom da je Parkinson-Smith bliski prijatelj prinčeva, ali i glavni menadžer kluba u koji redovito izlaze.

Vezani članci Pronađena droga, ilustracija Umjesto kita nasukao se – kokain: U Tihom oceanu pronađen brod bez posade i krcat drogom Predsjednik RH Zoran Milanović Milanoviću usred konferencije za medije donijeli čašu vode: "Može. A kokaina nemate?"

Osim njih, u 'Boujis' izlaze mnogi pripadnici aristokracije, nogometne zvijezde i celebrityji A-liste. Prije dvije godine, Parkinson-Smith je dao javnu izjavu o drogama nakon što je u 'Daily Mailu' objavljen članak kako je njegov klub u South Kensigntonu magnet za osobe koje ućivaju u kokainu,

- Prema bilo kakoj vrsti droga u 'Boujisu' imamo nula tolerancije. Ukoliko nekoga pronađemo s drogom, osobu udaljavamo iz kluba i odmah informiramo policiju',

Parkinson-Smith je pušten iz pritvora, jer nikada prije nije imao problema sa zakonom, a kako je riječ o manjoj količini, pretpostavlja se da je kokain bio za osobnu upotrebu.