Pamela Anderson, Beyonce, Denise Richards, Julia Roberts samo su neke od ljepotica koje vam donosimo kako bi se prisjetili na koji su način one ove godine zaokupljaje pažnju na najpoželjnijim destinacijama za odmor ove godine


Zamišljati osobe koje često imamo priliku vidjeti kako pune stranice časopisa, ne bi li štampani tekst papira učinili zanimljivijim, te osobe koje nam zaokupljuju programe naših televizora u dnevnim boravcima i spavaćim sobama, uvijek uspiju nekako završiti, barem u mislima, nekako previše idealizirano.

Vezani članci Olivia Culpo I 9 godina otkako je sve očarala svojom ljepotom izgleda senzacionalno, a ovaj bijeli bikini stoji joj stvarno fenomenalno! Bikini (Foto: thechive.com) Instagramuše putuju plažama svijeta samo kako bi vam poklonile ove slike

Toliko da se često znaju čuti zanimljive rasprave u kojima svi okupljeni znaju uživati. Naravno, iste se uglavnom vode oko detalja, naprimjer koja poznata glumica ili pjevačica je bolja, zgodnija ili privlačnija.

U 2008. godini se u cijelom svijetu podosta radilo na hvatanju upravo tih idealiziranih celebrityja u njihovom, nazovimo to tako, najogoljenijem izdanju, dok uživaju u svojim, po nekim standardima trenutačno najmodernijim, dizajnerski gledano, bikinijima koji se uopće nude na tržištu, naravno sve to na suncu u uvali neke predivne lagune.

Najbolje što se moglo vidjeti u prošloj godini i što je svijet sve vidio i izbacio u javnost, nudimo vam u galeriji gdje se nalaze trenutačno možda najvruće žene iz svijetskog javnog života.