Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najpoznatiji neživi celebrity par obnovio je svoju ljubavnu vezu na Valentinovo.


Najpoznatiji plastični par je na Valentinovo odlučio obnoviti svoju vezu nakon sedam godina. Ken je uložio ozbiljan napor i  posljednjih mjesec dana na svojim Facebook i Twitter profilima umiljavao se Barbie.  Poznata plavuša - idol svih djevojčica je pokleknula i donijela odluku o obnovi romanse.

Vezani članci Slika nije dostupna Ken i Barbie ipak neće biti zajedno! Slika nije dostupna Kompleksi ga pretvorili u živuću lutku

‘Ken i ja smo stvoreni jedno za drugo’, izjavila je Barbie za USA Today i dodala: ‘Naša ljubav je veća od kuće snova!’

Skoro pedeset godina je trajala ljubava idila između dvije plastične lutke, da bi na Valentinovo 2004 najpoznatiji neživi celebrity par odlučio provesti praznik zaljubljenih razdvojeno, čime je šokiran svijet obožavatelja.

Barbie se počela viđati s australskim surferom Blaineom, dok je Ken činio sve kako bi ona ponovno bila njegova, pa je 2006. čak angažirao i poznatog celebrity stilistu Phillipa Blocha kako bi mu modernizirao izgled. No i nakon toga dvije lutke su ostale samo u prijateljskim odnosima. Sve do danas.

Proizvođač Mattel odlučio je proslaviti dugogodišnji zvjezdani status dvije najpoznatije plastične lutke njihovim ponovnim zbližavanjem u ograničenoj seriji nazvanoj ‘Ponovno zajedno’.

Romansa je obnovljena u Malibuu, a lutke su odjevene u moderne kreacije za plažu koje su osmišljene u retro stilu kupaćih kostima iz 1956., odnosno 1961. godine.

Par je prvi put prohodao 1961. godine, a svoje buduće planove su počeli objavljivati Iina Facebooku. Počeli su 'živjeti' u stilu nove izreke: ‘Ništa nije službeno dok nije na Facebooku’.