Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da nije imuna na taštinu, otkrila je i bivša teniska legenda koja se nedavno podvrgnula estetskoj operaciji.


Kada ga je novinar Daybreak's Sportsa za vrijeme intervjua u Londonskoj O2 Areni upitao kako uspijeva tako dobro izgledati, Boris Becker je odgovorio: ‘Ovdje je mračno pa ne vidite moje bore. No, imao sam i face lifting nedavno, i obojio sam  kosu. Ovog sam tjedna napunio 43. godine, a osvajanje Wimbledona se zbilo prije 25 godina, i osjećam se zaista kao da su mi 43.

Vezani članci Lica i tetovaže - 6 Zamijenili lica s tetovažama, rezultati su podjednako jezivi i urnebesni Renesansne bebe U renesansi očito nisu znali slikati bebe, pogledajte samo ove spodobe

Becker trenutno uživa u roditeljstvu sa suprugom Lilly Kerssenberg koja mu je rodila sina Amadeusa u veljači. Izjavio je da je odlučio ići 'pod nož' na zatezanje lica u namjeri da zadrži izgled mladenačke svježine. Otac je šesnaestogodišnjeg Noaha, desetogodišnjeg Eliasa koje je dobio u braku s bivšom suprugom Barbarom Feltus, te desetogodišnje kćeri Anne, koju je dobio u neslavnoj kratkoj aferi s manekenkom. Lilly, koja se udala za Borisa prošle godine u Švicarskoj, izjavila je da želi imati još djece s njemačkim sportašem. Dok je zaokupljen brigom o svom izgledu i novoj obitelji, Boris je također odlučan da nastavi karijeru u tenisu. Postoji šansa da postane trener britanskoj teniskoj nadi Andyju Murrayu u pripremama za Wimbledon iduće godine.

>> VIDEO: Boris Becker odveo zaručnicu u Pariz

>> Boris Becker zaprosio 16 godina mlađu djevojku