Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tjednik Story je donio intervju u kojem između Antonije Šole i njezinog bivšeg dečka Aleksandra Ružine optužbe pršte na sve strane.


 'Da vama netko više puta u dvadeset dana iz čista mira kaže da će vas ubiti ako ga ikad ostavite, i to mene pa sebe, da će zbog vas odležati deset godina, te da će se zbog toga tresti cijeli Balkan - koliko biste vi ostali u takvoj vezi?!', ispričala je 31-godišnja kantautorica Antonija Šola, koja je nakon nekoliko tjedana šutnje o razlozima prekida šestomjesečne veze s 27-godišnjim makedonskim poduzetnikom Aleksandrom Ružinom odlučila u tjedniku Story iznijeti svoju stranu priče.

Vezani članci Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Jedan od najljepših parova prolazi kroz dosad najveću krizu u vezi, zajedno su samo zbog jednog razloga? Prekid (Foto: thechive.com) Prekidi mogu biti brutalni, no neki ljudi uvijek nađu način da se zabave

U intervjuu za Story je Šola je otkrila da ju je Aleksandar neprestano omalovažavao, vrijeđao, prijetio joj, zastrašivao je, pokušavao manipulirati njome te bio nasilan prema njoj, što se, kako Antonija tvrdi nastavilo i nakon prekida. Šola tvrdi da ju je sve to toliko traumatiziralo da se potkraj siječnja obratila jednom centru za pomoć ženama i ljudima koji su doživjeli maltretiranje.

>> Aleksandar Ružin slomljenog srca: Volim Antoniju i želim da mi se vrati!

No kako svaka medalja ima dvije strane, u istom broju tjednika Story je svoju stranu priče iznio i Aleksander.
Iako je prije samo tjedan dana pričao kako voli Antoniju, kako će se boriti za njenu ljubav i molio je da mu se vrati, Ružin je sada 'promijenio ploču', te svoju bivšu djevojku naziva 'neiskrenom i labilnom' te 'dvoličnom osobom' i navodi kako je 'njena druga strana, koju otkriju samo najbliži, nažalost poput horor-filma'.

'Meni je pričala da će utjehu potražiti u samostanu kao časna sestra ako ikada prekinemo. Priznala mi je, svaki put kad je varala dečka, otišla je u crkvu da joj svećenik oprosti.', kazao je Aleksander, te je nadodao da Šola 'u krevetu nije loša, ali mogla bi malo više odlaziti u teretanu i hraniti se zdravije'.

Izvorni članak možete naći ovdje.