Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dugoočekivani veliki koncert svjetske glazbene zvijezde Amy Winehouse u Beogradu, koji je održan u subotu navečer pred oko 15.000 gledatelja, pretvorio se u veliki fijasko.


Prema pisanju beogradskih medija, gledatelji su bili nevoljni svjedoci jednog od najtužih trenutaka koncertne karijere popularne glazbenice koja se na pozornicu, kako navodi dnevni list Alo, popela u stanju potpunoga pijanstva.

Vezani članci Amy Winehouse Amy Winehouse preminula je sa samo 27 godina, njezina majka spremna je otkriti dosad nepoznate detalje o njoj Lu Jakelić - 2 Teška ljubavna priča tragično preminule pjevačice čiju je tugu vjerno dočarala naša glazbenica, a sličnost je nevjerojatna

Izašla je na binu u Donjem Kalemegdanu u prepoznatljivom stilu - sa natapiranom kosom u kratkoj haljini, najpre se izula, malo teturala po bini, potom gađala cipelom prateće vokale(!), a onda se smirila i sela. Pokušala je da se obuje ali joj to nije išlo od ruke, piše Mondo.

Radi svega publika je od prvih minuta koncerta počela zviždati pjevačici koja je jedva stajala i s velikom se mukom pokušavala prisjetiti stihova svojih hitova. U nekoliko navrata je padala i u naručje vođi pratećeg benda sve vrijeme mumljajući nerazumljive pozdrave okupljenim gledateljma. Čitavo vrijeme je ponavljala psovku 'je'i ga' (naravno, na engleskom jeziku).

Tijekom četvrte pjesme zaboravila je koju je pjesmu počela pjevati pa je slijedećih desetak minuta predstavljala prateći bend. Poslije toga je napustila na kratko pozornicu na koju se vratila tek djelomično osvježena i nastavila pjevati ali uz veliku pomoć članova prateće skupine. Veliki i nezaboravni koncert Amy Winehouse, kako je najavljivan tjednima ranije, trajao je svega 70-ak minuta s tim da su posljednje dvije pjesme u cijelosti izveli članovi pratećeg banda.

Sve je kulminiralo poslije ponoći kad je razočarana publika počela uzvikivanjem 'Moby, Moby' pozivati glazbenika iz New Yorka koji je bio druga zvijezda večeri i koji je ipak uspio popraviti raspoloženje razočaranoj i ogorčenoj publici. O kakvom se razočarenju radi govori i činjenica da su brojni gledatelji, poslije završetka koncerta, tražili od organizatora da im vrati novac za karte. (Agencija VLM)