Kako se čini, Candy Spelling, udovica legendarnog producenta Aarona Spellinga je napokon našla kupca za svoj dvorac vrijedan 150 milijuna dolara.


Iako ga je dala na prodaju još u ožujku 2009. godine, udovica legendarnog producenta Aarona Spellinga je tek sada našla kupca za najskuplju vilu na području Los Angelesa.

Vezani članci Slika nije dostupna Dom veći i od Bijele kuće: Zavirite u 85 milijuna dolara vrijedan dvorac! Slika nije dostupna Petra Ecclestone u suzama zbog roditelja

Naime, kako javlja web site TMZ, iz pouzdanih izvora su doznali da dvorac koji se sastoji od 14 spavaćih soba, 27 kupaonica, kuglane, kozmetičkog salona i parkirališta za sto automobila, kupuje nitko drugi nego 22-godišnja Petra Ecclestone, mlađa kćer Slavice i Bernieja Ecclestonea.

No još uvijek nije sigurno da li će Candy Spelling dobiti za svoj dvorac čitavu basnoslovnu sumu od 773 milijuna kuna, jer su izvori TMZ-a javili da je početna ponuda mlade bogate nasljednice za dvorac bila 75 milijuna dolara, tek pola od tržišne cijene ogromne vile.