Celebrity bloger Perez Hilton rođendan je proslavio u društvu zvijezda i sa svima se pošteno napio.


Mario Armando Lavandeira poznatiji kao Perez Hilton, američki celebrity bloger koji holivudske zvijezde provocira na razne načine, u Los Angelesu je za svoj 32. rođendan priredio glamurozni i raskošni rođendanski party. Iznajmio je akrobate i klaunove, slona i pjevačice, naručio specijalnu scenografiju koja je podsjećala na cirkus, sebe odjenuo u zlatno odijelo i svim celebrity prijateljima nametnuo dress code 'šareno i ludo', koji neki ipak nisu poštivali.

Katy Pary pokušala 'popušiti slonu surlu'

Vezani članci Slika nije dostupna 'Bio sam potpuni kreten!' Slika nije dostupna Ne zna se koja je ljepša!

Na proslavu rođendana došle su brojne zvijezde; Lindsay Lohan, Liza Minnelli, Paula Abdul, Leona Lewis, Justin Bieber, Shannon Doherty, John Stamos, Eve i mnogi drugi, a najprimjećenija bila je Katy Perry s kojom se slavljenik u jednom trenutku 'liznuo'. Budući da je Perez na svojem rođendanu imao specijalnog gosta - slona, Katy je našla za shodno provjeriti može li dovoljno otvoriti usta kako bi u njih 'primila' slonovu surlu. Sudeći po fotografiji, ona bogme bez problema nagura slonov nosić u svoja usta.

'Večeras, za moj rođendan, došli su svi koje sam pozvao. I svi će uživati u sjajnim nastupima Leone Lewis, Lize Minnelli, Eve i cirkusanata, koje obožavam', rekao je Perez kojem su u kameru brojne zvijezde zaželjele sve najbolje za 32. rođendan: ''Hej, Perez! Sretan rođendan! nadam se da se večeras odlično provodiš. Presretna sam što mogu s tobom slaviti i dobro se rovoditi', rekla je Leona Lewis. 'Sretan rođendan, Perez. Mlad si 32. godine, tako se ponašaš i to je dobro', čestitala mu je pjevačica Paula Abdul. 'Sretan rođendan, Perez - ti zločesti, zločesti dečko!', rekla mu je pjevačica Eve.

Lindsay Lohan sipala kokain po nogama?!

Nakon pokušaja gutanja slonove surle oglasila se i Katy Perry: 'Bok, Perez! Poznavala sam te i prije nego si postao slavan. I ti si mene znao... također. Ne, samo se šalim. Sretan ti rođendan! Večeras ćemo se pošteno napiti. Woooooo!' Nakon toga se Katy napila i Perezu u usta gurnula jezik. A zamislite napila se i Lindsay Lohan, pa se oko ponoći preodjenula iz tirkizne u crnu haljinu, nakon čega su je paparazzi po povratku kući fotografirali u očajnom pijanom stanju sa nogama posutima bijelim prahom, a showbizzeri diljem svijeta se našalili na račun njezine ovisnosti pišući kako je 'party očigledno bio tako dobar da je kući odlazila nogu posutih kokainom'.