Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Peaches Geldof bila je zaliven pivom nakon pokušaja nasilnog ulaska na privatnu zabavu grupe britanskih kazališnih glumaca u utorak navečer.


Policija je pozvana na mjesto događaja nakon što su je pozvali prijatelji Peaches Geldof. Kćerka poznatog glazbenika dala je izjavu kako je čaša s pivom bila bačena prema njoj. No priča je dobila sasvim novi tijek tijekom srijede kad je ispalo kao iskaz većine svjedoka ne ide u korist Peaches Geldof.

Vezani članci Slika nije dostupna Peaches Geldof želi da se gay legalizira!? Slika nije dostupna Peaches Geldof obukla bakin kupaći kostim?

Naime glumci Garrick Theatrea su za zakupljenim stolovima slavili nastup u Covent Gardenu i izvođenja ‘Male noćne muzike’. Peaches se sa svojim prijateljem Henryjem Hollandom i još nekoliko 'svojih privjesaka' (kako njeno stalno društvo posprdno etiketira britanski tisak) pokušala ‘ušvercati’ na zabavu, no to joj nije bilo dozvoljeno, a kasnije je opravdala epitet derišta pošto je bacila cipelu na jednog od glumaca s privatne zabave.

Naime drama je nastala kad je Peaches sa svojim društvom sjela za zakupljeni stol glumaca koji su se zabavljali na plesnom podiju i odbila se ustati pošto se društvo vratilo. Svjedoci iz kluba su izjavili kako se Peaches ponašala bahato i ignorantski, jer se nekoliko puta oglušila na upozorenja glumaca da sjedi za rezerviranim stolom.

‘To nije cool!’, vikao je jedan od njih na Peaches, nakon čega ga je kćerka Boba Geldofa gađala svojom cipelom. Cipela je pogodila prijateljicu od glumca koji je u tom trenutku izgubio živce i uzvratio bacanjem svog piva na Peaches.

‘Njezino ponašanje je bilo grozno i od početka je izgledalo kao da namjerno traži nevolju. Jednostavno je svima upropastila večer izazivanjem incidenta.', bio je iskaz jednog od posjetitelja.

Policija je došla pola sata nakon toga i uzela izjave svjedoka. Dok su prijatelji Peaches Geldof tvrdili kako ju je jedan od glumaca gađao čašom piva u glavu i da je pri tome na sreću promašio, drugi gosti su posvjedočili kako je Peaches bila ta koja je uzrokovala nered.