Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako je priča o razlazu Longoria – Parker dobila svoju službenu potvrdu, na vidjelo počinju izlaziti detalji koji svakako pobijaju bilo kakvu sliku skladnog braka kakav se činio u javnosti.


Tako Erin Berry nije bila jedina osoba viška u toj bračnoj zajednici, već je sada medijski istupila i britanska manekenka Sophia Egeler koja je također bila zasuta seksualnim porukama košarkaša, ali i izravnim udvaranjem gdje Parker nije prihvaćao odbijanje: 'Kada smo se upoznali, doslovno je navaljivao, a ja nisam imala pojma da je on suprug Eve Longorije. U jednom trenutku me slijedio ulicom i preklinjao da idemo u njegovu kuću, što sam odbila', otkrila je mlada 19-godišnja Sophia za britanski Sun.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Jolie je još uvijek heroinska ovisnica i slijedi buran prekid s Pittom' Slika nije dostupna Longoria žali što se nije rastala puno ranije od preljubnika

Koliko je bio uporan, pokazao je i sms porukama u kojima je slao svoje slike gdje je praktički bio na pola gol te u kojima je najavljivao svoj posjet k njoj: 'Bila sam vani s prijateljicama, pa nisam dobila njegovu poruku da mi je došao u posjet', rekla je Sophia uz napomenu kako je njegovo uznemiravanje prestalo u trenutku kada je priča o razvodu od Eve Longorije zasula medije. 'Nisam mogla vjerovati da je toliko glup da sve riskira sa Evom', zaključila je britanska manekenka.

Kada smo već kod Parkerovih ljubavnica, moramo spomenuti i kako je Erin Berry prošle godine sa slavnim parom glumila u promotivnom spotu 'Spursa'. Taj video će zasigurno postati jedan od gledanijih na Internetu, obzirom da u njemu glumi trojac izvodeći pjesmu 'Summer Nights', inače velikog hita filma Briljantin.

>> Ko pije, ko plaća!? I Tony podnio zahtjev za razvod braka!

Tako su se u jednoj sceni rame uz rame našle i 'prijateljice' Eva i Erin gdje u jednom trenutku Erin gurne Longoriju te ona završi u kanti za smeće. Malo previše simbolično obzirom na situaciju koja je obilježila njihov stvaran život. Dođe da se čovjek zapita je li Erin uistinu dobro odglumila ili joj je gluma u spotu dobro došla da izrazi svoje prave osjećaje.

Da bi vidjeli kako Erin gurne Evu u kantu za smeće, pogledajte video.