Vjenčali su se Ivana Paris i Dino Bubičić! Sve detalje njihovog najsretnijeg dana ne propustite u nedjelju u Red Carpetu.


Jutro na dan kada su se jedno drugom zakleti na vječnu ljubav za Ivanu i Dina bilo je puno iščekivanja i pozitivne treme. 'Frka je, frka je velika, jer ima jako puno toga za obavit, a vremena je malo. Ne znam što je prije, jel' fotkanje, snimanje, jel' brijanje dal' da se spremim. Kum mi je kasnio. Ivana s druge strane ne znam jel' gotova. Dal' svi stižu il ne stižu, tako da vlada uzbuđenje. A kako je tek Ivani koju uz tremu od vjenčanja pucaju i trudnički hormoni. A i beba osjeća da su joj mama i tata danas posebno uzbuđeni', kazao je Dino Bubučić pred našim kamerama.

Vezani članci Slika nije dostupna Bajkovito vjenčanje Ivane Paris i Dina Bubičića Slika nije dostupna MEGA GALERIJA: Vjenčanje Ivane Paris i Dina Bubičića

Mladenci su u detalje isplanirali svadbenu ceremoniju. Cilj im je bio prirediti nezaboravan provod za 150 uzvanika. Ivana Paris je nekoliko sati prije ceremonije izjavila: 'Ja mislima da je mladencima najgore, jer oni točno znaju koji je plan i kako to točno treba izgledati, i uoče svaku sitnicu, dok uzvanici ne znaju kako je to trebalo izgledati pa im je sve super, što god da ima se ponudi.' Cijelo jutro se borila sa strahovima tipičnima za svaku mladu, koji su joj dodatno podizali razinu nervoze 'Mene je užasno strah da ću ja plakati cijeli svoj dan i cijelu svoju svadbu, zato sam rekla da ne smijem ulaziti u to previše emotivno. Druga paranoja koju imam, pošto sam ja u osmom mjesecu trudnoće, da naš Leonid ne dođe prije na svijet, da ja u trenutku kada trebam reći da ne kažem Dino, meni je pukao vodenjak.', kazala je Ivana Paris.

Je li Ivana uspjela obuzdati suze, tko je sve zaplakao pred oltarom? Kako je proteklo svadbeno slavlje i tko ga je sve svojim prisustvom uveličao pogledajte u Red Carpetu u nedjelju u 22,50 sati. I ne zaboravite da je riječ o prvom Hrvatskom reality vjenčanju. Dašak atmosfere s vjenčanja ne propustite pogledati u video prilogu InMagazina.