Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Paris Hilton je uspio poniziti pred svima vlastiti dečko Dough Reinhardt na proslavi njenog zakašnjelog dvadeset i osmog rođendana u lasvegaškom klubu 'The Body'. Iako joj je rođendan bio još 17. veljače, zbog želje da ga učini doslovno rođendanom za sjećanje, bogatašica se bacila na smišljanje originalnog provoda, no ispalo je da će biti upamćen po Reinhadrtovom gafu.


Vrijeme je jednostavno prebrzo proletjelo, dok je Paris Hilton organizirala svoj rođendanski party. Koji je na kraju sa zakašnjenjem uspio i trajao puna tri dana. Bogata nasljednica je za sve uzvanike i posebno svog novog dečka u jednom trenutku počela pjevati svoju hit pjesmu 'Stars Are Blind'.

No njen  zanesen i ponosan dečko je u jednom trenutku odlučio pokazati svojoj odabranici srca koliko je cijeni i kako on zna riječi njene pjesme, te joj je na prepad uzeo mikrofon iz ruke i nastavio pjevati pjesmu, koja je na opće iznenađenje svih koji su bili uvjereni u suprotno, išla na playback.

Vezani članci Slika nije dostupna Odmor po njezinoj želji: Minijaturni bikini i mlađahni dečko! Slika nije dostupna Opet ljubi.... i deset godina mlađeg!

No kako je Hiltonica lukava djevojka koja je navikla uspješno skrivati svoje mane ili manjak talenta na svakakve načine. Nije najbolje izdržala ovu za nju neoprostivu sramotu na vlastitoj zabavi.

>> Paris Hilton pokazala bradavice u Londonu

>> VIDEO: Paris Hilton u shoppingu s novim autom

'Paris je odlično organizirala cijelu zabavu, i zaista je uspjela impresionirati sve svoje uzvanike organizacijom, pa čak i svojim glasom kada je počela pjevati 'Stars are Blind'. To je trajalo sve dok Dough nije nenadano uzeo mikrofon iz njene ruke i kad se otkrilo da se radi o playbacku.

'Njoj je to bilo užasno sramotno iako su svi prijatelji i gosti mislili upravo kako je cijeli događaj dobra komedija!', rekao je jedan od uzvanika na proslavi.