Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bogata je nasljednica fotografirana u nezgodnom trenutku na jahti u St. Tropezu.


Paris Hilton demantirala je napise u medijima da je na luksuznoj jakti blizu St. Tropeza salutirala nacističkim pozdravom. Njezin glasnogovornik izjavio je da se Paris istovremeno češala po nosu i plesala te da je fotografija uhvatila trenutak u kojem je ispružila ruku. No, ne u nazi-pozdrav, već u ritmu muzike.

Vezani članci Slika nije dostupna Odmor po njezinoj želji: Minijaturni bikini i mlađahni dečko! Slika nije dostupna Opet ljubi.... i deset godina mlađeg!

Paris Hilton snimljena je jučer u zoru, nakon noći zalivene skupocjenim šampanjcima, kako u vojničkog kapi diže ruku 'na Heil Hitler', što su naravno tabloidi jedva dočekali. Iako ta poza u većini zemalja nije zakonom zabranjena, mnogo je onih koji će se naći uvrijeđeni i šokirani tim činom. Iz tih je razloga 29-godišnja nasljednica reagirala.

>> Paris Hilton: Jučer toples, danas pokazuje gaćice

'Paris je plesala i zabavljala se s podignutim rukama, kao što to uvijek radi. Ni kapa nije bila 'komunistička', kako se pisalo... Uostalom, pola njezine obitelji je židovskog porijekla, pa joj sasvim sigurno nikakvi nacistički pozdravi nisu na pameti', stoji u glasnogovornikovoj izjavi.