Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Koliko malo soli u glavi je potrebno da se ne promijeni defaultna šifra govorne pošte? Vjerojatno ista ona količina koja je potrebna da se privatni broj telefona posta na Facebooku.


Prošle godine je 'pametna' Lindsay Lohan objavila post na svom profilu na Facebooku na kojem je bio broj njenog privatnog telefona. Nije trebalo dugo da joj se zakvači tisuće različitih pacijenata koji su joj počeli ostavljati svoje poruke.

>> Lindsay tulumarila s maloljetnom sestrom

>> Lindsay jednostavno želi pokazati grudi!

No nije ni dugo trebalo da joj se voicemail hakira i to samo iz jednog razloga jer LiLo ima lozinku '1234'. Biti poznat i slavan i ne promijeniti 'defaultnu' lozinku uistinu se graniči s ludilom, jer svaki haker početnik će upravo te brojeve ukucati samo kako bi provjerio ima li vlasnik imalo pameti.

Ne bi bilo nimalo čudno da se i pinovi kreditnih kartica poznatih i slavnih posebno po zahtjevima istih štimaju na taj brojčani niz kako ionako vječito smušeni celebrityji ne bi zaboravili lozinku. Kad će im netko počistiti račune je čini se samo pitanje vremena.

U međuvremenu uživajte u kompilaciji patetično-tužno-depresivno-histeričnih poruka koje su Lindsay Lohan ostavili njeni obožavatelji i mrzitelji. Najzanimljivija je kad je nazove otac Michael i govori joj kako je predivna i pri tome joj pušta glazbu preko telefona. Tko ne bi skrenuo da ima takvog roditelja u tim godinama?