Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Chelsea Handler izazvala je burnu negativnih reakcija nakon što se u svom showu, zajedno s kolegama komičarima, izrugivala Srbima.


Podsjećamo, Chelsea je posvetila dobar dio svoje emisije koncertu Amy Winehouse u Beogradu. Tom prilikom nije kritizirala samo Amy već i srpsku publiku, pa i ministra obrane Dragana Šutanovca kojeg je nazvala boljševikom.
Chelsea je izrazila čuđenje što Srbi imaju Facebook i što im je uopće dozvoljeno posjećivati koncerte.
'Mislim da koncert nazivaju katastrofom u Srbiji. To je zemlja gdje se dogodilo etničko čišćenje i genocid, a oni smatraju da je njen koncert gori od toga', ironično je dobacio jedan od gostujućih komičara u studiju.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO U snijegu do koljena pozirala u toplesu! Slika nije dostupna POGLEDAJTE kako je komičarka ismijala Putina: Izbrisali joj fotografiju!

Na internet siteu www.change.org pokrenuta je peticija u kojoj se traži da se voditeljica službeno ispriča Srbima zbog svog nastupa, a njena Facebook stranica zatrpana je komentarima posjetitelja iz Srbije.
Komičari Greg Pops i Chris Franjola, koji su gostovali u showu, već su uputili isprike Srbima. Props je na svom Twitter profilu napisao: 'Dragi Srbi, molim vas da prihvatite moje isprike. Žao mi je'. Franjola se također ispričao putem Twittera.