Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Identitet bivše Schwarzeneggerove ljubavnice otkrio je američki portal Radar Online. 'To je sigurno ona!', tvrde mediji.


Bivša ljubavnica i majka 14-godišnjeg izvanbračnog sina Arnolda Schwarzeneggera je 50-godišnja Mildred Baena, tvrde američki portali koji su objavili i fotografije bivše Arniejeve kućne pomoćnice zbog koje se njegov brak nakon 25 godina pretvorio u krhotine.

Vezani članci Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Moćnu ženu varao je s kućnom pomoćnicom, a obje su istovremeno nosile njegovu djecu Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Profimedia) Vrući poljubac para koji je upoznala njezina slavna mama, a dodatno spojila vjera

>> Arnoldova supruga: Ovo je bolno i srceparajuće razdoblje

'To je sigurno ona!', tvrdi portal Radar Online, koji je fotografije Mildred i njezina djeteta skinuo s društvene mreže My Space.

Prema pisanju američkih medija Baena je ostala u drugom stanju u vrijeme dok je Maria Shriver bila trudna s najmlađim sinom, 13-godišnjim Christopherom.

Shriver je bila uvjerena da je otac djeteta suprug kućne pomoćnice koja nije živjela s obitelji Schwarzenegger. Njezin sin bio je stalni gost u obitelji slavnog para, koji je bez svoje kućne pomoćnice ostao u siječnju ove godine kad je Baena dala otkaz nakon 20 godina.