Russell Brand, koji je tri godine za redom osvojio nagradu 'Jeb** godine' koju dodijeljuje The Sun snimljen je u Los Angelesu u izdanju koje nikako nije u skladu s tom činjenicom.


Engleski komičar, glumac, kolumnist, radio i TV voditelj Russell Brand, se u zadnje vrijeme u medijima najčešće spominje kao dečko Katy Perry, no prije nego je prohodao s lijepom američkom kantautoricom, je slovio za jednog od trenutačno najvećih živućih zavodnika.

Vezani članci Seksi čarape Iako njihove čarape nisu baš tople, uspjele su zagrijati srca publike Slika nije dostupna Velikodušna zvijezda: Beskućniku dao majicu i odveo ga doma

Russell je inače bivši ovisnik o heroinu, seksu i alkoholu, koji je bio uhapšen 11 puta u životu, a jednom kada se riješio svojih ovisnosti, postao je poznat kao veliki zavodnik, iako je ta činjenica govorila da se ovisnosti o seksu baš i nije u potpunosti riješi, tako da, po njegovom vlastitom priznanju seksati se sa nekoliko žena na dan mu je bila najnormalnija stvar.

>> Katy Perry, nova 'žrtva' šarma Russella Branda

>> Russell Brand spava s 80 žena mjesečno!

>> Russell Brand razmišlja o celibatu

Njegovi poduhvati su mu priskrbili titulu 'Jebač godine', koju dodjeljuje The Sun, 2006., 2007. i 2008. godine, a uredništvo je bilo toliko oduševljeno njegovim podvizima da su preimenovali titulu u 'Nagrada jebača godine Russella Branda', i tako mu odali počast što je uspio osvojiti nagradu tri godine za redom.

A ako ste mislili da veliki zavodnici izgledaju poput James Bonda ili Julia Iglesiasa, razmislite još malo, jer izdanje u kojem se u ponedjeljak Russell Brand prošetao Los Angelesom je u potpunosti razbilo taj stereotip. Kratke hlačice njegovog omiljenog kluba West Ham United, stara potkošulja, neugledan gornji dio trenirke, ofucane tenisice, a tanke noge X oblika je ukrasuo – ružičastim dokoljenkama!

Pa možda i naši zavodnici nešto nauče od Russella, pa može biti da nas na ljeto čeka najezda muškaraca u hrvatskim dresovima i ružičastim dokoljenkama, no nadajmo se da se to ipak neće dogoditi...