Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako se Oprah već dulje bori protiv tračeva da su ona i prijateljica Gayle u ljubavnoj vezi, američki tabloid uporno tvrdi suprotno.


Da Oprah Winfrey igra za 'drugi tim' i svoj ljubavni život gradi sa ženskom partnericom, točnije, najboljom prijateljicom Gayle King, trač je koji se više godina pojavljivao po američkim tabloidima. I baš kada je nastupilo zatišje, National Enquirer osvane sa naslovnicom kako je njihov tajni život ipak otkriven.

Vezani članci Slika nije dostupna Prekinut će šutnju i o velikom skandalu po prvi put progovoriti u Oprah Showu Slika nije dostupna 'Pogledajte moja jaja!'

Tako je neimenovani izvor kojeg su oslovili kao člana obitelji Oprah Winfrey, za tabloid izjavio kako iza zatvorenih vrata njih dvije žive pravu lezbijsku ljubav: zajedno spavaju i glasno izražavaju svoju bezuvjetnu ljubav na koju se doživotno obvezuju. Isti izvor navodi kako je dugogodišnja ljubav između Oprah i Stedmana Grahama platila danak baš zbog njene navodne ljubavi prema prijateljici Gayle: 'One se jednostavno u naravi vole, ali smatraju da javnost ne bi razumjela te njihove osjećaje te zbog toga taje cijelu priču', kaže neimenovani član obitelji popularne tv voditeljice pri tom pobijajući tvrdnju Oprah kako nema što skrivati i da tajnoviti život jednostavno nije njen način života.

Inače, popularna tv voditeljica je demantirala lezbijski odnos u tv showu Barbare Walters početkom prosinca gdje se ogradila od takvih tračeva i veličala svoju ljubavnu romansu koju je njegovala sa bivšim Stedmanom Grahamom: 'Čak nemam nikakve lezbijske karakteristike. A razlog zašto me ovi tračevi iritiraju je taj što me očito neki doživljavaju kao lažljivicu…Uostalom, zašto bih to skrivala i sve da je istina? To nije način života na koji bih pristala i koji mi je svojstven', izjavila je Oprah ne skrivajući suze koje su popratile njenu obranu.

>> ‘Nisam lezbijka’ izjavila je u suzama Oprah Winfrey

No, National Enquirer ne odustaje od ove priče i Oprah očito nije uspjela razuvjeriti ovaj tabloid. Je li slijedi novi demantij?