Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alkohol ipak nije kumovao podignutoj haljini koja svjedoči o seksepilu Slavice Ecclestone, ali i o velikom modnom gafu.


Nakon fotografija Slavice Ecclestone na srpskoj modnoj reviji, gdje se inače modno nepogrešivoj ženi dogodio peh da je haljina postala majica, priupitali smo Nenada Hervatina o čemu je zapravo riječ, obzirom da je tu večer prisustvovao reviji i intervjuirao Slavicu. Ne da nije uobičajeno vidjeti modni kiks Slavice Ecclestone koji nam je omogućio uvid u crne hulahopke ispod kojih su se nazirale bijele tangice, već se to doslovno smatralo nemogućim. Pogotovo ako je riječ o pogrešci koja je bila dostupna svima, a ne samo najoštrijem oku paparazza.

Vezani članci Slika nije dostupna Isidora Bjelica: 'Ja sam mentalno perverzna osoba' Slika nije dostupna Pred vama je Crna kronika by Red Carpet!

Tako se i pretpostavljalo kako je pod utjecajem alkohola osigurala navedeni scenarij, no Nenad tvrdi kako se Slavica zadržala na samo jednoj čaši, pa alkohol nije uzrok što je na navedeni način pokazala svoju zavidnu liniju koje bi se postidjele i mnoge žene mlađe od nje: 'To što joj se podignula haljina je bio čisti trenutak, a ne alkoholni kiks. Slavica je sjedila i naglo se ustala zbog čega zasigurno nije primijetila da joj se haljina podignula. Nije bila pijana, bila je prava dama cijelu večer', izjasnio se novinar Red Carpeta.

Nenad kaže kako je u cijeloj priči riječ o spretnom srpskom fotografu koji se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme  zahvaljujući čemu je dobio je materijal koji je preplavio medije: 'Iskreno, nitko nije primijetio trenutak kada joj se haljina podignula osim tog jednog fotografa. Nisam vidio nikakve čudne reakcije i poglede drugih usmjereni prema njoj', izjavio je Nenad.

>> Slavica Eccleston u Beogradu tulumari - teatralno i svjetski!

>> FOTO: Slavica Ecclestone neočekivano pokazala tange

Isto tako je rekao kako je bila izrazito korektan sugovornik te da na reviji nije imala neko sumnjivo ponašanje koje bi je skinulo u tangice i hulahopke tek tako: 'U pitanju je čista slučajnost koji su mnogi iskoristili zahvaljujući fotografijama', zaključio je.