Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izgleda da je Petra Ecclestone spremna reći 'uzimam' pred oltarom!


Zahvaljujući tatinim milijunima, Petra je počela planirati vjenčanje raskošnije i od kraljevskog para Kate i Williama! Jedna od najbogatijih Britanki udaje se za Jamesa Stunta, koji bi mogao postati nasljednik Berniejeva bogatstva procijenjenog na 2,5 milijardi funti.

Vezani članci Tamara i Slavica Ecclestone (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Otkrivena burna svađa u obitelji jedne od najbogatijih Hrvatica: Mama i kći nisu razgovarale godinu dana Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Sutton Motorsport/Press Association/PIXSELL) Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

No, pojavila se Stuntova bivša djevojka Jasmine Lennard, poznata kao sudionica reality showa, koja pokušava upozoriti Bernia da mu je budući zet obična 'sponzoruša'. 'Kada vidim Jamesa s Petrom, samo mi je jedna stvar na pameti: on sigurno misli da je osvojio jackpot! Nisam ogorčena, želim mu sve najbolje i stvarno se nadam da se on s njom ženi zbog ljubavi', izjavila je Jasmine za Daily Mail. 'Otkad ga poznajem, James se okruživao sinovima i kćerima bogatih ljudi. Iako je iz dobrostojeće obitelji, uvijek se družio s ljudima koji su daleko iznad njegove lige i s čijim se milijunima nije mogao nadmetati. Jednom prilikom u šali mi je rekao da je kupio titulu tako da može sam sebe zvati ‘markiz’. Sjećam se kako je bio uzbuđen kad su mu stigle kreditne kartice s novim naslovom ', priča Jasmine. Ona tvrdi da je zbog svojih visokih ambicija James prohodao i s Camillom Al Fayed, kćeri vlasnika robne kuće Harrod’s Mohameda Al Fayeda. Osim što je ciljao na bogate udavače, kako priča njegova bivša djevojka, Stunt je poznat kao 'ženskaroš'.

Stunt je Petru upoznao na spoju naslijepo prije pet godina. Navodno se odrekao 'ženskarenja', a sada zarađuje skupljajući i preprodavajući skupa vina. No njegova bivša djevojka misli da je to samo gluma za punca. 'Ništa me više ne može iznenaditi kad je u pitanju James. Uvijek je govorio da želi biti slavan i za sebe tvrdio da je ‘najpoznatija nepoznata osoba u Londonu’. Nikad nisam mogla zamisliti da će cijena te slave biti visokih 91 milijun funti '- zaključila je Jasmine.

Nas zanima što o svemu tome misli Bernie! S obzirom da se vjenčanje ubrzano priprema, čini se da ćemo saznati uskoro.