Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najpoznatijoj mami na svijetu, Nadyi Suleman i njezino 14-oro djece prijeti izbacivanje na ulicu zbog neplaćenih rata za kuću u kojoj žive.


Nadya Suleman je u siječnju 2009. postala svjetska senzacija kada je putem umjetne oplodnje rodila osmorke, te je odmah po njihovom rođenju prozvana Oktomama, no isto tako je izazvala brojne osude i zgražanje američke javnosti, pa čak i prijetnje smrću kada se doznalo da već od prije ima šestero djece, te da je usprkos tome što je nezaposlena i što je živjela od socijalne pomoći, se ipak odlučila roditi osmorke.

Vezani članci Zdravko Mamić i osječki suci - 5 Morala dignuti kredit: Mamićeva supruga preuzela njegov dug prema državi i uplatila u proračun više od 52 milijuna kuna Slika nije dostupna Evo i nje u porniću!

>> 'Trebao ju je poslati psihijatru, a ne pomoći da zatrudni'

>> Nadya Suleman zaštitila naziv 'Octomom'

>> Octomami za dobrodošlicu vandalizirali auto!

A sada Noah, Isaiah, McCai, Josiah i Jeremiah, te djevojčice Maliah, Nariah i Jonah, nedugo prije svog drugog rođendana su u opasnosti da zajedno sa svojom mamom i šestero braće završe na ulici nakon 31. prosinca.

Naime, Nadyja je u listopadu 2009. od Amera Haddadina posudila 450.000 dolara da bi kupila kuću u kalifornijskom gradu La Habri, za koju je do sada uredno otplaćivala mjesečne rate od 4.060 dolara, no do dana današnjeg dotičnom gospodinu nije vratila niti dolara od originalno posuđenih skoro pola milijuna dolara.

No Ameru Haddadianu je sada koliko se čini prekipjelo, jer je prije neko dan za Radaroline izjavio da iako je Nadyji već u prošlosti prijetio s izbacivanjem zbog duga koji ima prema njemu, sada joj je dao finalni rok da mu do 31. prosinca vrati novce koje mu duguje, a ako se to ne dogodi preko svojih odvjetnika će 3. siječnja podnijeti tužbu za izbacivanjem Oktomame i njezino 14 djece iz kuće u La Habri.