Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gagin novi uradak nije naišao na oduševljenje libanonskih vlasti. CD-ovi su zaplijenjeni odmah po dolasku u prodavaonice, jer je 'uvredljiv za kršćanstvo i sveukupno lošeg ukusa'.


Iako je najnoviji album Lady Gage 'Born This Way' najbrže prodavan album u povijesti glazbene industrije nakon je samo do sada prodan u više od 1,1 milijuna primjeraka samo u SAD-u, libanonsku vladu to ne zanima. Odmah po dolasku CD-a u libanonske prodavaonice zaplijenili su pošiljku jer je kako su naveli, 'uvredljiv za kršćanstvo' i 'sveukupno lošeg ukusa'.

Vezani članci Lady Gaga Petero ljudi je uhićeno zbog otmice pasa Lady Gage i ozljede šetača: "To je besramni zločin" Khloe Kardashian Je li napokon odzvonilo fotošopu? Zvijezde stale u obranu svojih oblina i prirodne ljepote!

Nisu ovo prvi problemi Lady Gage s Libanonom. Njen posljednji singl 'Judas' također je zabranjen za radio postajama diljem zemlje iz istih razloga kao i sada cijeli album.

Ipak, kontroverzna pjevačica ovih dana uživa i u sretnim vijestima, nakon što joj je na američkim modnim dodjelama CFDA Fashion Awards dodijeljena nagrada Fashion Icon kao najvećoj modnoj ikoni. Pjevačica ni na ovoj modnoj dodijeli nije razočarala odvažnim modnim izričajem, te se crvenim tepihom prošetala u zapanjujuće visokim potpeticama.