Odjevna kombinacija Nicole Buljat samo je dio događanja sinoć u BBS Foodu. Naime, Nicole je haljinicu nosila na predstavljanju nove gurmanske oaze u Zagrebu.


BBS Food nova je gurmanska oaza grada Zagreba. Zdrava prehrana, kvalitetne i svježe namirnice, novost u ponudi, sve su to odlike novootvorenog restorana BBS Fooda.

Vezani članci Smokve - 3 Slatko voće s ne tako slatkim cijenama: Mnogi ove godine smokve mogu samo gledati Instagramuša Instagramuša pokušala uslikati obrok, pa ostala i bez hrane i bez slike

'Želja nam je bila Zagrebu ponuditi nešto drugačije u gurmanskoj ponudi. Kroz moju sportsku karijeru znam koliko mi je značilo imati pravilne obroke, pune svježih i kvalitetnih namirnica, a upravo je to glavni oslonac naše ponude. Vjerujem da će gosti to prepoznati', rekao je na otvorenju restorana BBS Food bivši rukometaš i tehnički direktor RK Zagreb Božidar Jović.

Sinoćnje otvorenje privuklo je brojne osobe iz društvenog života Hrvatske pa su tako u kulinarskim delicijama uživali glumci Marija Borić i Duško Modrinić, manekenke Petra Maroja i Antea Kodžoman, rukometaši RK Zagreb CO, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža, novinari Robert Zuber i Mihovil Horvat, i brojni drugi.

'Oduševljen sam ponudom hrane. Kao sportašu pravilna prehrana je ključ uspjeha, a prema večeras kušanom vjerujem da ću ovdje navraćati često', izjavio je hrvatski rukometni reprezentativac Marino Marić, RK Zagreb Co.