Izgleda potpuno drugačije od Pamele, drugačije se odijeva i voli potpuno druge stvari u životu.


Kratke tamne kose, s jedva nategnutom 'jedinicom' u predjelu grudnjaka, mršava i punkerski odjevena, nova djevojka Tommyja Leeja Sofia Toufa je sve ono što njegova bivša Pamela Anderson nije. Show, glazba i gluma utjecali su na nju od malih nogu. Rođena je u njemačkom Stuttgartu 13. kolovoza. Godine nikada nije otkrila, ali se nagađa da ima oko 30. Zajedno sa sestrom Anastazijom osnovala je R’n’B skupinu 'Danacee'. 1997. godine sestre su ostvarile prvi uspjeh hit singlom 'DIe Fantastischen Vier'. 'Danacee' danas pjevaju i plešu za velike njemačke izvođače poput Fischmob, Afrob i Thomilla.

>> Pamela ulazi u indijski Big Brother

Vezani članci PR Budi prijatelj djece Slika nije dostupna SeaWorld odgovorio Tommyju Leeju: Ne koristimo kravlje vagine!

Surađivale su i s američkim reperom MCLyteom, a kao predgrupa su nastupale za Jameliju, Destiny’s Child, Myju i Montell Jordan. Nakon drugog objavljenog albuma 'Spotlight', potpisale su za Def Jam Germany i tvrtku američke superzvijezde Ushera. Nakon šest godina Sofia je odlučila uzeti odmor od rada. Nakon nekog vremena počela je držati plesne radionice po cijeloj Europi. Nije poznato koliko su ona i Tommy u vezi. Na priloženim fotografijama u galeriji ona i Pamelin bivši su posjetili šoping centar Topanga u Los Angelesu, gdje su obavili uranjenu božićnu kupovinu.