Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši igrač Hajduka i bračni veteran Zlatko Vujović, unatoč činjenici da je 28. godinu u braku, u noći se iskrada iz stana splitske glumice.


Bosanka Miki, kako šira javnost poznaje glumicu Nives Ivanković, koja je britkim humorom plijenila pažnju televizijskih gledatelja u serijama 'Jel me netko tražio' i 'Nad lipom', pet godina održava tajnu ljubavnu vezu s Zlatkom Vujovićem, bivšim nogometašem Hajduka, i jednim od najboljih strijelaca nekadašnje Jugoslavenske nogometne lige, prenosi Extra.

Vezani članci Photoshoot grupe Ljubavnici - 1 Što su najluđe obožavateljice napravile zbog Ljubavnika i jesu li svi članovi benda romantici? Slika nije dostupna Na Bilićev posao pretendiraju i Ivanković i Kranjčar!

Glumicu koja je nerado u javnost istupala sa svojim privatnim životom, novinari Extre stjerali su u kut kada je njihov fotograf tri dana za redom kampirao ispred njene kuće, kako bi sakupio dokazni materijal o aferi o kojoj se do sada samo nagađalo.

Naime, da Nives i Zlatko ljubuju u Splitu je javna tajna, budući da su u zabranjenu priču upućeni mnogi stanovnici toga grada. Vujović je svojevremeno radi Nives napustio suprugu sa dvoje djece s kojom je 28 godina u braku, i nakratko se doselio glumici. No, njegov je 'izlet' bio kratkog daha, te se Vujović ubrzo vratio supruzi. Međutim, nije okončao tajnu aferu, već je naprotiv revno održava, čemu se osvjedočio i fotograf Extre koji je zabilježio dotičnog kako se u noći iskrada iz Nivesinog stana.

Prema napisu spomenutog medija, Vujović koji je danas pomoćni trener i savjetnik Hajdukove omladinske škole, gotovo je svakodnevni gost u glumičinom stanu.

Takoreći uhvaćena na djelu, Nives se o čitavoj situaciji očitovala izjavom da nema komentara, te je, iako se osjetilo da se uzrujala, bila pristojna, pokušavši ostaviti dojam smirenosti, za vrijeme dok se Zlatko Vujović još uvijek nalazio kod nje.

Inače, Nives je jednom prilikom za spomenuti časopis izjavila da je nikada ne bi mogao privući muškarac koji dođe s jednom ženom, a drugu dira ispod stola, ili joj daje broj telefona kad prva dama ode na toalet. Očito da i za nju vrijedi ona - nikad ne reci nikad.

>> Nives Ivanković: 'Odlazak na kavu je kult'