Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nina Morić zaista nema sreće u ljubavi. Nakon neslavnog završetka braka s Fabriciom Coroneom koji ju je ostavio zbog mlađe manekenke, izgledao kako se plastične Hrvatice zasitio i novi dečko koji joj je trebao vratiti vjeru u ljubavi


Najplastičnija osoba talijanske estrade je ponovno nesretna. Čovjek koji je osvojio njezino srce, Massimo Baltimore uhvaćen je u zagrljaju s drugom.

Nina zaista nema sreće, nakon Fabrizia isto je učinio i Massimo.

Vezani članci Novac, ilustracija Osuđena prevarantica: 17 godina primala nezarađenu mirovinu, mora vratiti sve do zadnje lipe s kamatama Policajac, ilustracija Brza reakcija bankara i policije spriječila prevarante: Bezočno pokušali opljačkati 76-godišnjakinju

Mjesto preljuba je terasa jednog milanskog kafića, a djevojka koja je primila Massimove poljupce u tjeme, pa zatim u rame je njegova prijateljica Melissa Colnaghi.

Nina Morić je tako ponovno prevarena, a izgleda kako joj ni u poslu ne cvjetaju ruže. Show 'Bellissima' kojim je trebala vratiti staru slavu ukinut je zbog loše gledanosti.

Nakon što ju je bivši suprug Fabrizio ostavio zbog mlađe njezino pojavljivanje u showu trebalo ga je podsjetiti što je zapravo izgubio, no to je imao priliku vidjeti u samo jednoj emisiji.