Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon priznanja Lidije Bogdanović, bivše ljubavnice Brune Orešara, da joj nekadašnja teniska legenda prijeti, Ivana Rašić razgovarala je s njezinom sestrom.


Do primirja između nekadašnjeg tenisača Brune Orešara i Lidije Bogdanović, njegove biše ljubavnice, supruge grčkog tajkuna, po svemu sudeći neće tako skoro doći. Svoju stranu priče odlučila je iznijeti i Lidijina sestra.

Vezani članci Slika nije dostupna Orešar: Igranje tenisa s Tuđmanom mi je samo naštetilo! Slika nije dostupna Radnici Jadrankamena napali Brunu Orešara

'Ne smijete o prijatelju reći nešto ružno, ako ste se družili, a kamoli o sestri. Međutim, neke stvari ne mogu prešutjeti, radi moje djece i majke. Moja sestra u cijeloj ovoj priči nije nimalo nevina', rekla je Nina Bogdanović za IN magazin.

>> Orešarovi napadi na ljubavnicu Lidiju sve žešći

Na Nininu su adresu stizale i prijetnje, s nepoznatog broja, ali s crnogorskim predbrojem. Sve je prijavila policiji, a neposredno nakon razgovora nazvao ju je i Bruno Orešar. Uzrujale su ga prijetnje koje su joj bile upućene, jer je Nina u cijeloj priči nedužna. 'Sat vremena je sa mnom pričao. Rekao mi je da meni ni mojoj djeci nikad ništa nažao ne bi učionio', rekla je Nina.