Bivši supružnici viđeni su kako na koncertu uživaju u međusobnom društvu i zajedničkom druženju s kumovima.


Zlatan Stipišić Gibonni u Košarkaškom centru Dražen Petrović održao je koncert Toleranca Tour 2010., kada su na tribinama viđeni pjevačica Nina Badrić i njezin bivši suprug Bernard Krasnić kako izmjenjuju nježnosti. Došli su u pratnji vjenčanih kumova, pili pivo, cijelu večer se smijali, a Nina je Bernardu u nekoliko navrata rukom nježno pomicala kosu s lica i popravljala frizuru. Da nisu bivši supružnici, netko bi lako pomislio da su najsretniji bračni par na svijetu koji je uz vjenčane kumove odlučio provesti obiteljsku večer na koncertu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Navodi da sam u ljubavnoj vezi s Ivanom ne drže vodu!' Slika nije dostupna Lijepe, uspješne i odnedavno - singl!

Osim Nine i Bernarda, podršku Gibonniju na koncert su došli dati brojni estradni kolege; Ivana Husar, Goran Lisica Fox, Nikša Bratoš, Jelena Veljača, Janko Popović Volarić, Marko Srezović i njegova djevojka Dora, Rafael Dropulić i njegova djevojka Marina, Lea Dekleva te manekenke Iris Androšević i Iva Balaban.

Publika je ispunila cijelu dvoranu, a Gibonni ih je zabavljao gotovo tri sata. Uz Gibonnija kao gosti nastupili su Maya Azucena i Damir Urban.

>> VIDEO: Cibona tri sata pjevala s Gibonnijem

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju