Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati francuski rukometaš hrvatskoga podrijetla priznao je za In Magazin da je ljubavnu veza s Blankom Vlašić bila 'medijski napuhana'.


Kamere In Magazina ulovile su Karabatića na otvorenju i proslavi 20. rođendana primoštenske Aurore. 'Mediji pretjeruju. To je za njih bio show, ja o tome neću ništa komentirati. Sve je bio preveliki show.', izjavio je. No istaknuo je da Blanku Vlašić iznimno cijeni kao sportašicu. Uz to je dodao da je i njegov sukob s Ivanom Balićem u potpunosti izmišljen!

Vezani članci Stipe Mandalinić, Nikola Karabatić, Luka Karabatić (FOTO: Instagram) Zgodni rukometaši plijene pozornost: Na terenu briljiraju, a na Instagramu se skidaju! Slika nije dostupna Nikola Karabatić opet je pozirao potpuno gol, i ima odličan razlog za to

Osim svih tih izmišljenih sukoba i veza, Karabatić se trenutno odmara u Dalmaciji. A kako je trenutno slobodan, otkrio je i kakve djevojke voli. 'Mora biti lijepa i seksi. I pametna', nadodao je i da mora biti spremna na šalu 'inače može biti dosadno'.