Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Keith Urban sve zasluge za svoje izlječenje od raznih ovisnosti pripisuje Nicole Kidman koja ga je vjerno podržavala na tom putu.


Keith Urban je progovorio o svom braku s Nicole Kidman koju je predstavio ujedno kao i svog spasitelja jer ga je izvukla iz pakla ovisnosti o drogama i alkoholu. Za Oprah Winfrey Show je ujedno pričao o svojoj rehabilitaciji kao i činjenici da mu je Nicole zaista bila vjerni pratitelj, obzirom da joj je svojim problemima konstantno davao dobre razloge da ga napusti što ona nije napravila: 'Ona me spasila. U tome i jest stvar. Mogla je jednostavno otići, ali ona je odlučila ostati i usmjeriti me na drugi put', izjavio je Keith.

>> Nicole Kidman: S Tomom sam istraživala čudne seksualne fetiše

Vezani članci Uzgajao marihuanu kod Zagreba - 4 Pao "ratar" kod Zagreba: Policija u obiteljskoj kući pronašla improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane Slika nije dostupna Kidman i Urban zajedno na turneji

Iako je na rehabilitaciji bio više od tri puta, čini se da je tek na inicijativu Nicole bila uspješna. Ona je također u gostovanju u istoj emisiji progovorila o braku: 'Brak je svakodnevni angažman da bude što bolji i da se riješe svi problemi', izjavila je lijepa Nicole. Čini se da je njen angažman bio mukotrpan, ali i isplativ. Barem zasada.