Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Michelle Hunziker, bivša supruga Erosa Ramazzottija je otkrila da joj baš uspjeh i ljepota otežavaju pronalazak partnera.


Michelle Hunziker je rođena prije 34 godine u Sorengu, malenom švicarskom gradiću podno Alpa, a svjetsku slavu i pažnju medija je prvo dobila kao zaručnica Erosa Ramazzottija, te su je zbog veze s poznatim pjevačem 1996. primijetili talijanski producenti.

Vezani članci Adriana Lima (Foto: Profimedia) Razotkriveni: Novi dečko brazilske seks-bombe ''težak'' je 250 milijuna dolara i dolazi iz Turske Andrea Šušnjara (Foto: Instagram) Godinu dana ga je skrivala, a sad ga pokazuje: Andrea Šušnjara javnosti predstavila novog dečka!

Michelle je Erosom bila u braku od 1998. do 2002., te imaju kćer Auroru, koja je rođena dvije godine prije nego su stupili u brak.

Lijepa Švicarka već sedam godina na talijanskoj TV stanici Canale 5 vodi emisiju 'Striscia la notizia', a u intervjuu koji ove subote treba izaći u ženskom časopisu 'IO DONNA' je otvoreno progovorila o mnogim temama, te je otkrila da si trenutačno, vjerovali ili ne, nikako ne može naći dečka.

'Ne, nemam nikoga trenutačno. Sama sam, jako sama. Zanima vas zašto? Znači ovako, dio njih se uplaši. Misle si, 'Ona ima 34 godine, uspješna je, puno putuje, nezavisna je, onda bolje ne, oko nje bi se previše trebalo truditi'. Onda su tu muškarci koji su malo hrabriji, no oni u pravilu imaju više od 50 godina, a još nisam našla muškarca tih godina koji mi se uistinu svidio', otkrila je Michelle.

>> Michelle Hunziker: Kao isklesana iz jednog komada!

Michelle je progovorila i o vezi s Erosom Ramazzottijem, dok ju je novinarka podsjetila da mnogi Talijani i danas misle da su njih dvoje bili najljepši i najidealniji talijanski celebrity par.

'Eros i ja smo imali jednu istinsku, prelijepu ljubavnu priču. No ipak ne bi željela više pričati o Erosu jer ipak čeka dijete s jednom drugom ženom, ne želim biti toliko indiskretna. Da, bili smo lijep par, možda čak i prelijep. Znate, ponekad mislim da nismo prekinuli zato što smo to željeli, nego samo zato jer smo bili premladi, a nitko nam nije priskočio u pomoć kada nam je veza pala u duboku krizu', rekla je Michelle.