Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od najpoznatijih hrvatskih modnih stilista preselio se u elitno zagrebačkog naselje Goljak, ali u podrumski stan od 40 kvadrata.


Recesija je ozbiljno zahvatila hrvatsku modnu scenu, odnosno njezin medijski najeksponiraniji dio - stiliste. Da je tako svjedoči i preseljenje trideset devetogodišnjeg Nevena Ciganovića u podrumski stančić u naselju Goljak.

Vezani članci Slika nije dostupna Cigi i Modni mačak na meti homofoba! Slika nije dostupna Nevenu Ciganoviću na ramenu zasjala sirena Severina

Stan je prije preuređenja služio kao skladište obližnjeg dućana. Bočna fasada kuće nije dovršena, a Ciganoviću kroz prozor 'puca pogled' na hrpu krupnog otpada.

>> FOTO: Aleksandra Grdić pokazala gaćice i bradavicu

>> Neven Ciganović: Fashion Guru je najdosadniji celebrity

Svoje preseljenje obrazložio je riječimna da se iz centra preselio jer nije imao gdje parkirati automobil, a pored toga sada njegova kućna ljubimica kujica Dašenka može šetati po travi dvorišta i obližnjoj šumi.

Susjedstvo tvrdi kako je modni stilist tihi susjed koji nije sklon bučnom kasnonoćnom tulumarenju. Kako god bilo, jedno je sigurno, a to je da riječi domaći' i 'celebrity' nikako ne idu skupa. Celebrity je pojam koji očigledno u hrvatskim uvjetima ne postoji.