Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Eva Longoria ne namjerava skidati tetovažu sa zapešća posvećenu danu vjenčanja za Tonyja Parkera.


Iako su procedure za razvod braka od košarkaša Tonyja Parkera u punom jeku, Eva Longoria je na svom Twitter profilu objavila da nema nikakvu namjeru skidati tetovažu na zapešću koja se sastoji od datuma njihovog vjenčanja ispisanog rimskim brojevima.

Vezani članci Slika nije dostupna Tony Parker: Znao sam da će Eva podnijeti zahtjev za razvod Slika nije dostupna Eva Longoria podnijela zahtjev za razvod braka u LA-u

'Samo da svi znate da još uvijek imam sve svoje tetovaže! Ništa se neće skidati, iako sam uvijek raspoložena za nove tetovaže! ;)', napisala je Eva na svom Twitter profilu u srijedu popodne, što su fotografije paparazza agencije X17 snimljene u četvrtak u Hollywoodu kada je poznata glumica napuštala svoj restoran Beso (Poljubac).

>> Eva Longoria: Razvod me neće spriječiti da posvojim dijete!

>> Longoria žali što se nije rastala puno ranije od preljubnika

Osim što se razvodi od Tonyja Parkera zbog njegove nevjere, mediji su prije nekoliko dana prenijeli vijest da su njezini restorani Beso Hollywood i Beso Las vegas pred bankrotom, što je Eva također demantirala na Twitteru, navodeći da su oba restorana otvorena i rade punom parom.

35-godišnja glumica je putem društvene mreže Twitter otkrila da se baš prije nekoliko sati vratila iz Beso Hollywooda gdje je odvela na večeru svoje roditelje koju su joj došli iz San Antonia u posjet, te da je nedugo prije toga isprobala haljine za dodjelu Zlatnih Globusa, koja će se održati u nedjelju, te da se još uvijek ne može odlučiti za boju haljine.