Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je prošli tjedan u javnost procurila informacija o raspadu braka Vanje i Zorana Mamića, priča ovih dana poprima novu dimenziju. Prema nekim izvorima, krivac je sportski direktor Dinama koji je navodno sklon izvanbračnim avanturama. S druge pak strane, ni Vanja Mamić nije ostala dužna suprugu. Tko su osobe koje su unijele nemir u brak Mamićevih otkriva Ivana Rašić.


Jutros sigurno nije 'zasjalo sunce' Vanji i Zoranu Mamiću. Dva različita medija objavila su dvoje različitih ljubavnika koji su navodni krivci za njihov, već neko vrijeme spominjani razvod.

Vezani članci Courtney Stodden i Doug Hutchinson Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog Slika nije dostupna Vanja Mamić: Navodne nevjere u našem braku neka komentira Zoran

Magazin Extra izašao je s fotografijom navodne Zoranove ljubavnice, Ane Šikić, dok je jedan internetski portal plasirao vijest da Vanja vara Zorana, i to s instruktorom jahanja.

Javnost su dvije verzije iste priče zasigurno zbunile. No, Extrina urednica najavljuje novu priču u kojoj će rasvijetliti detalje Mamićeve veze s poduzetnicom Anom, koja kako i sama tvrdi, traje već neko vrijeme.

Anu i Zorana, novinari u posljednje vrijeme nisu uspjeli fotografirati zajedno, iako su na priči radili više od tri tjedna. Navodno zbog toga što je sportski direktor Dinama bio u Turskoj. Isto tako, mjesecima se pokušavalo u preljubu uhvatiti i Vanju Mamić. No, bezuspješno. Priča oko navodnog preljuba, njezinu instruktoru jahanja, smiješna je.

Iako je Vanja nedavno izjavila kako je njezin trener divan, mnogi nisu skloni vjerovati da se upustila u vezu s njim, dok je njezin suprug još od ranije poznat po avanturama. Povezivalo ga se s TV voditeljicom Milom Horvat i bivšom glasnogovornicom Milana Bandića, Ivom Miom Erak.

U prilog pričama o razvodu ide i to što je Mamić bez supruge ove godine skijao na Krompatzu. Društvo mu je pravio samo sin.

Ni Vanja ni Zoran jutros nisu odgovorali na telefonske pozive. Jedno drugom, ako već nisu, morat će zasigurno objasniti dosta toga ili će 17 godina braka samo tako baciti u vjetar?! Više u prilogu IN magazina!