Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlatka Pokos zove bivšeg muža Snježane Mehun da svjedoči u njezinu korist.


Zbog knjige 'Život u raju' Vlatku Pokos tužila je Alka Vuica, a to suđenje u kojemu je jedna od svjedokinja Snježana Mehun-Galeković, nekad bliska Vlatkina prijateljica, prati se kao sapunica. Po desetak je točaka Galeković također tužila Vlatku Pokos, a jučer se održala i ta parnica. Bit svega je, govori Snježana, što Vlatka indirektno, iznoseći u knjizi neistine o njoj, i dalje zlostavlja njezina sina Dinu.

Vezani članci Slika nije dostupna Snježana Mehun: Vlatka Pokos me mrzi i zavidna mi je Slika nije dostupna Snježana Mehun: 'Nisam se s Vlatkom posvađala, jednostavno smo se udaljile'

'Tužila sam je jer navodi kako nikad ništa nisam radila, kako sam dobivala novac i slično. Čak je tražila da se pozovu svjedoci koji bi potvrdili nebulozu. Kad ju je Dikan izbacio iz stana, davala sam joj novac ne tražeći da mi ga vrati. Ona sad želi da svjedok potvrdi kako je taj novac bio – vjenčani dar!', čudi se Snježana.

Odvjetnik Vlatke Pokos jučer na suđenju ni jedno pitanje nije uputio Snježani Galeković. No zato je Pokos predložila da se, među ostalim svjedocima, pozove i Zoran Mehun, Snježanin bivši suprug. Kako su bivši supruzi ostali u iznimno dobrim odnosima, nejasno je što Vlatka time želi postići.

'Govorila je da je još emotivno vezana uz mog sina, pa mi nije jasno zašto traži da njegov otac, moj bivši suprug, dolazi na sud i upleće se u njezine tračeve?', čudi se Snježana. (VLM)