Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Umjesto da čitaju u učionici, posjećuju muzeje, uče svirati gitaru i čitaju knjige', rekla je Angie. Kao što im dozvoljava da si biraju školski program, svojoj djeci Angelina i Brad dozvolit će i da im planiraju vjenčanje.


'Školski sustav je zastario. NIje prilagođen sustavu u kojem živimo. Naša djeca zbog toga neće niti ići u školu', rekla je Angelina Jolie britanskom The Independentu.

Vezani članci Ostali bez ekskurzije koju su platili - 2 Putovanja plaćena davno prije lockdowna, ali školarci doživljaje s ekskurzija neće prepričavati: "Čitava godina im je bila koma, nadamo se da će barem negdje otići..." Angelina Jolie i Brad Pitt Brad Pitt dobio veliku sudsku bitku protiv Angeline Jolie nakon što je njezino svjedočenje proglašeno nevjerodostojnim

Umjesto u klupe s knjigama u ruci, ona i njezin partner Brad Pitt djecu 'vuku' za sobom gdje god pođu. Sigurni su da tako nauče puno više nego što bi naučili od učiteljice.

Devetogodišnji Maddox, sedmogodišnji Pax, šestogodišnja Zahara, petogodišnja Shiloh te dvogodišnjaci Knox i Vivienne polaznici su 'životne' škole, a ponekad im roditelji priušte i prave predavače.

'Umjesto da čitaju u učionici, posjećuju muzeje, uče svirati gitaru i čitaju knjige', rekla je Angie. Kao što im dozvoljava da si biraju školski program, svojoj djeci Angelina i Brad dozvolit će i da im planiraju vjenčanje, koje će, dali su naslutiti, upriličiti ubrzo.