Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Napala su ga četvorica muškarca kad je s djevojkom stigao ispred poslovnog carstva Formula One Holding.


Vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone zadobio je ozljede glave kada su ga u srijedu u Londonu napali lopovi i ukrali mu nakit vrijedan oko 200 tisuća funti, javlja u petak britanski tisak. 80-godišnjak je opljačkan ispred sjedišta svog poslovnog carstva Formula One Holding u Knightsbridgeu u središtu Londona, objavio je Scotland Yard. Milijardera Ecclestonea napala su četvorica muškarca kada je stigao pred svoj ured sa svojom djevojkom, 31-godišnjom Brazilkom Fabianom Flosi.

Vezani članci Slika nije dostupna Za dragu? Bernie kupio cvijeće na šibenskoj tržnici Slika nije dostupna Odmor iz snova: Bernie u Trogiru uživa s 46 godina mlađom suprugom!

'Policija je pozvana u srijedu oko 22.30 sati zbog izvještaja o napadu i pljački muškarca i žene', kazao je glasnogovornik Scotland Yarda. 'Muškarac je prebačen u londonsku bolnicu zbog lakše ozljede glave, te je nakon obrade pušten. Nema izvještaja o drugim ozljedama', dodao je te rekao da policija istražuje ovaj incident, ali za sada nitko nije uhićen. Glasnogovornik je također kazao da je ukradena 'određena količina nakita'. Navodno se radi o dijamantnom prstenju, satovima i ogrlicama. Samo nekoliko sati nakon pregleda glave u bolnici, Bernie je već uživao u penthouseu na osmom katu zgrade u centru Londona iz kojeg ima pogled na Hyde Park.

>> EKSKLUZIVNI VIDEO: Bernie na Visu uživa s djevojkom Fabianom

49 godina mlađa Bernijeva djevojka rekla je da se nakon napada cijeli dan tresla. A tresti će se i dalje, jer dosad nisu pronašli sumnjivca. Policija nagađa da se radi o lopovima koji su 'u lovu' na bogate i slavne osobe. 'U ovoj ranoj fazi slučaja možemo samo reći da je ukraden vrijedan materijal, međutim, ne možemo iznositi detalje što je ukradeno i koliko toga. Nikoga zasad nismo uhitili i nastavljamo s istragom', rekli su iz policije.

Ovo nije prvi put da je tata Formule 1 meta lopova. Prije četiri godine bio je opljačkan dok je parkirao svoj novi Mercedes Benz CLS55 AMG ispred 10 milijuna vrijedne kuće u okrugu Chelsea. Automobil, za koji se vjeruje da je bio prvi takav u Britaniji, nađen je kasnije bez dva kotača.