Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Supruge poznatih i slavnih često postanu jednako poznate po bogatstvu koje steknu na račun supruga ili pak razvoda od njih. No, neke postanu poznate kada nakon enormnih svota novca koje dobiju razvodom, u rekordnom roku bankrotiraju.


U trenutku kada se razvodila od Eddieja Murphyja, mnogi su brojali milijune koji bi joj mogli sjesti na račun nakon razvoda. I sjelo je i to ukupno 15 milijuna dolara.

Vezani članci Slika nije dostupna Biseri slavnih - kad celebrity lupi i ostane živ(a) Slika nije dostupna Završena brakorazvodna parnica McCartneyja i Heather Mills, McCartney 'lakši' za 24 milijuna funti

Nicole je svakako imala za pristojan život i da si uvijek priušti što god želi, no očito joj je ipak u cijeloj toj priči trebao dobar financijski savjetnik kao i računovođa jer scenarij samo četiri godine poslije je taj da je pred bankrotom. Ne samo da je spiskala novac kojim ju je osigurao Eddie Murphy, već je navodno još i dužna milijune što je došlo kao rezultat pogrešnih ulaganja i neplaćanja poreza, prenosi National Enquierer.

Tako je na red došla i prodaja njene vile kojom će pokriti bar dio dugova koji su ostali nakon nepromišljenog upravljanja novcem. 'Ona je u velikim financijskim problemima jer je krivo ulagala novac koji je dobila od Eddija, a posao koji je htjela pokrenuti je jednostavno propao', potvrdio je njen prijatelj.

Inače, Nicole se od Murphyja razvela još 2006. godine i tada je birajući između jednokratne isplate i one na mjesečnoj bazi odlučila prihvatiti onu jednokratnu. Čini se da je to uistinu bila loša odluka, no opet ima i gorih od nje. Heather Mills je čisti primjer obzirom da je ona potrošila 50 milijuna dolara u samo dvije godine.